Er du soul klar?

Kære musikelsker

Vi er i hvert fald SÅ klar på soul, funk og disco i 2021. Vi har noget der skal indhentes – det har du også! Vi leverer festmusik til bryllups- og sommerfesten, og så har vi fået job ved årets Jonstrup Jazzfestival.

Det bliver afsindigt godt at se jer danse igen 🙂

Kærligst, Soul Survivors

Is it a bird…?

Is it a plane….?

Is it Soul Survivors ….?

REUNITED after 3 absolutely miserable and boring, soulless and defunked long months?

NOW: We are READY for rehearsal @ 7:30 pm CET today!We’ve got 6 GIGS ahead of us, and counting – and we just can’t wait!

Vi hungrer efter soul og funk!

Vi holder ud i denne tid, men kun med forventning om at indhente alt det tabte igen, når Danmark igen er klar til lækker LIVE soul og funk igen. Vi har desværre været nødt til at udskyde jobs, men det bliver SÅ fedt at tage revanche! Så spiller, danser og griner vi det hele væk. Vi danser tæt, deler øl og sveder sammen – lige som for få måneder siden.

Glæd jer, kære sultne funk-gængere.

Vi glæder os.

Soul Survivors ønsker alle en funky sommer

Så er 1. del af 2019 omtrent rundet af, og Soul Survivors går på sommerferie – velfortjent, synes vi selv. Vi har haft masser af gode soul og funk oplevelser og lækre jobs, hvor vi har oplevet overdrevet lækre mennesker dyrke vores koncerter og danse til sidste tone. Vi er stolte af, at få folk ud og svede på dansegulvet og elsker at spille for jer!
Til august går det løs igen med nye koncerter både for offentligheden og til private fester.

Soul funk livemusik festmusik kopiband

Soul og funk fest i Krudttønden 02.02.2019

Soul Survivors indbyder til årets dansefest 2019. Vi samler alt hvad vi har af hotte soul og funk hits, blander det med disco, lamper, fadøl og dejlige mennesker – og så får vi Krudttønden til at snurre! Kom med og medbring alle dine danselystne venner og veninder.

Koncertkalender

Ballerup Musikfest 2017

Tak for en fremragende aften i Ballerup centrum. Soul Survivors fik lov til at lukke lørdagsprogrammet af på bytorvet. Bandet var i topform, og det var svært at få dem ned fra scenen til tiden 😉
Det bliver et kæmpe hit igen til næste musikfest i 2019!

Funky Forty Festival med Soul Survivors

Et brag af en fødselsdagsfest, da Mikkel (bassist) holdt 40-årsfest. På festivalen i Asserbo troppede Soul Survivors naturligvis op og leverede masser af energi (også selvom det var uden blæs). En fremragende start til de danseivrige gæster, som skulle få masser at danse til resten af aftenen og natten med.

Sommerfest på Hundested Havn

Soul Survivors havde en skøn aften med dans, dejlige glade bryghus-gæster og smuk solnedgang. Vi elsker at give den gas på Bryghuset!

Nye studieindspilninger

Så er alle de nyeste studieindspilninger lagt ud på vores side, og du kan nu høre hele vores demomateriale!
Hør vores demo-medley eller hele vores udgave af Chaka Khan’s I’m Every Woman

Tre nye koncerter i 2017

Soul Survivors har allerede tre nye koncerter på programmet, hvor alle kan være med til at fyre den af. Først gælder det en Soul fest i Krudttønden lørdag den 4. februar, hvor successen fra 2016 gentages – nu med endnu færre stole og ekstra meget plads på dansegulvet. Vi holder gang i benene til Dansefest i bryghuset fredag den 10. februar, hvor vi gæster det hyggelige Halsnæs Bryghus i Hundested. Senere på året deltager vi i Ballerup Musikfest 2017 den 25.-27. august, hvor vi sammen med en masse andre skal være med til at sætte gang i Ballerup i slutningen af august.